it's too bad that stupidity isn't painful

eyy

Har haft en riktigt slapp lördag. Suttit och spelat Cs och GH hela dagen. För ett tag sen tagit ett bad och lagat mat med mammi! Lördagen ska fortsätta med spel och mys. 
 
gjorde en god chokladsmoothie tidigare idag med massa protein!  

Aldrig nöjd

Jag är riktigt dålig på att bli nöjd med saker jag gör och även mitt hår! Här är bara ett bevis på att jag inte blir nöjd. Alla hårfärger/frisyrer nedan hade jag under 1 vecka! Har dessutom en ny nu ;)
 

Dagens

Jag kan ju inte ljuga att jag älskar mat direkt. Idag lagade jag kyckling med curryröra och fitnessnudlar! Faktiskt helt okej med fitnessnudlar, dock inget jag skulle kunna leva på. 

Ps. Tror jag skaffar mig en kategori för mat nu ;) 
 
 
 
 

dut dutdutdutdutdut duutduutduut

Igår var det party som spårade som  vanligt. Roligt hade vi iallafall. Idag då vi vaknade ställde jag mig och skura lite och lagade frukost till oss överlevande ifrom av chilicheese, daimglass och en kvarglömd sprite. Efter det fick vi för oss att åka till umeå på mc donalds. Sagt och gjort. Jäklar va gott det var. 
 

5 februari

Tjääh!
Idag har jag gjort det vanliga varit först på personal partner (jobbcoach) sen varit på gymmet! Gör inte mycket mer än att gymma nu för tiden så har inte så mycket att skriva om! Men så äre!

Träningskläder

Allt kommer från Ellos.
 
 
 

Pictures

bool du ling


Bilderna är gamla

Godnatt

Avrundar efter en låång dag och förbereder mig att vakna med värdens träningsvärk efter dagens pass! Men det ska ju kännas att man kämpar ;)

Naglar

Igår hjälpte sandra mig att fixa mina naglar. Fick bli blåa med en massa glitter, jäkla partynaglar iallafall!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus