Workout

Idag  har vi varit och pratat med tränaren och fått ett schema på övningar vi ska göra. Är slut efter en repitition och vi ska egentligen göra 3 men det börjar vi med imorgon! 
 
Nu ska jag snart till sandra och färga mitt hår och kolla på skräckfilm! 
 

Gymmet

Har precis kommit hem från ett gympass! Känns jäkligt skönt dock vill benen dö! Undra om dom kommer att må bra imorgon? Tror inte det!

Nu måste jag skynda och äta upp min sallad. Vi ska hämta upp bror från jobbet kl 6 sen åka hem till dom på ljusparty! Ciao!

Simpass 1

Idag har jag haft mitt första simpass har ingen aning hur långt jag simmade eller hur länge. Men det var runt 40min. Det känns att man är otränad och pga det blev det inte allt för mycket simning. Simmade mest bröstsim, sen några längder med bara ben och avslutade med att trampa vatten ett tag. 
 
Sen blev de en god filtallrik med massa frukt och nötter till käk!
 

Nu börjar allvaret

Goddagens!
Har precis varit och skaffa mig ett gym & badkort så nu börjar jag träna ca 3-4dagar i veckan! Känner mig sjukt taggad! Efter det började jag mitt nyttiga liv som jag invigde med en aldeles för stor sallad. 

Tipsa gärna om träningsbloggar eller liknande som kan ge en lite mer motivation, tips och pepp! :)
 

Party all night

Morsning. eller ja klockan är ju 5 men!
Kom nyss hem från lägenheten där vi hade fest igår. Vi var några som sov där. Har sovit några timmar bara då jag sov på soffan först och sen låg jag på golvet. Sen hatar ju inte killar att snarka direkt. Blev en lyckad kväll och nu väntar bara städningen. Ser förjävligt ut!
 

Outfit

Lägger egentligen bara ut den hära bilden eftersom jag upptäckte att man kunde ta bilder direkt från istagram!

tjugofjärde januari tvåtusentretton

Inatt har det varit en sån där jobbig natt. Då man tror att man är vaken fast man sover. Vaknade och kollade på klockan då var den 5 och det kändes som jag inte sovit en sekund. 

Varit hos jobbcoachen idag, lika värdelöst som vanligt. Pratar om samma saker varje gång fast med olika coacher då. Har även följt med en kompis och besiktat bilen och städat i hennes lägenhet eftersom vi ska ha fest där imorgon! 

Nu har jag nyss kommit mig från matbordet efter flera timmars matkoma efter den godaste baconsåsen jag någonsin ätit! Idag lyckades jag!
 

Vem är bruden bakom skärmen?

Mitt namn är då Isabelle Ottosson om ni inte snappat upp det ännu. Jag är en helt vanlig tjej från Örnsköldsvik. Är av årsmodell 1993 och blir därför 20år om ett par månader. Just nu är jag arbetssökande och hoppas på ett jobb inom en snar framtid. 

Här i bloggen kommer ni få ta del av min vardag där jag bland annat börjar att träna på gym ca 4 dagar i veckan. Håller till i stallet lite nu och då, är ute och festar och umgås med mina fina vänner. 
 
 
 

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus